Business Developer Print & Sign

Business-developer

Business Developer Print & Sign Zuid Nederland 32-40 uur

Ter versterking van onze afdeling sales zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste Business Developer met een frisse blik

Wat zoeken we?

Een Business Developer die bestaande maar vooral nieuwe relaties weet aan te boren en aan zich weet te binden. Je bent nieuwsgierig, een durver en doener. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Je werkt marktgedreven en hebt affiniteit met marketing.

Wat heb je nodig?

Ben jij toe aan de volgende stap in je sales carrière en heb je de ambitie verder te groeien in deze rol, mail ons dan!

  • Je hebt minimaal MBO/HBO niveau en een aantal jaar ervaring in een commerciële functie
  • Je bent een creatieve verkoper;
  • Je bent uitstekend in staat mee te denken met de klant en vraagstukken te vertalen naar een goed voorstel en offerte;
  • Je hebt wat wij noemen een ‘Growth mindset’ en vindt het leuk mee te denken met de afdeling marketing en hebt een frisse kijk op zaken
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen diverse niveaus in een organisatie;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring binnen het werkdomein van Sign en/of Grafische markt is een pré

 

Tripa BV

Tripa BV is al ruim 30 jaar de totaalleverancier voor print- & signbedrijven in Nederland. Tripa is meer dan een gewone leverancier voor deze industrie. Wij werken met grote merken zoals HP en Roland voor het printen en Summa, Kala & Fotoba voor de afwerking. We geven naast demonstraties van ons aanbod in machines en media ook graag advies bij het zoeken naar nieuwe afzetmarkten en nieuwe afwerkmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interieur en design.

In ons eigen laboratorium testen wij nieuwe producten zelf op de belangrijkste eigenschappen van het product. Zo weten ze altijd precies welke toepassingen voor welke materialen het meest geschikt zijn. Wij zijn trots op onze expertise en delen onze kennis graag met onze klanten.

Wat bieden wij?

Een innovatieve, sterk groeiende en ondernemende organisatie, waarin commerciële talenten kunnen excelleren. Veel vrijheid en ondernemerschap, een omgeving waar nieuwe ideeën met gejuich worden ontvangen, waar initiatief en alertheid worden beloond. Natuurlijk kun je gebruik maken van een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Wij vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk dus het is bespreekbaar om bijvoorbeeld 32 uur te werken.

Lijkt je dit een mooie uitdaging die bij je past? Stuur dan een mail naar rmwillems@tripa.nl